Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Cukrářské kurzy pro veřejnost

image/svg+xmlLayer 1
V našem cukrářském studiu se můžete zúčastnit některého z mnoha cukrářských kurzů pro veřejnost. Kurzy jsou koncipované pro omezený počet osob, aby bylo možné se každému účastníkovi intenzivně věnovat po celou dobu průběhu. Současně ale můžete sledovat, jak se daří dalším účastníkům a inspirovat se jejich pokroky, nebo se naopak vyvarovat jejich běžných začátečnických chyb. V neposlední řadě jsou naše kurzy pro veřejnost také zábavnou společenskou aktivitou.
Baví vás pečení a cukrařina a chcete se ve svých dovednostech zdokonalit nebo se naučit něco zcela nového? Naše profesionální lektorka, zkušená cukrářka Lucie Průšová, vás provede tajemstvím přípravy a dekorace slavnostních dortů, naučí vás správně pracovat s čokoládou, prozradí, jak na  dezerty a mnoho dalšího.
Cukrářské kurzy pro veřejnost
Kurz práce s čokoládou

Kurz práce s čokoládou

Zveme vás na jedinečný kurz, který vás provede celým světem čokolády – od pěstování kakaovníků až po vlastní výrobu čokoládových bonbónů. Naučíte se čokoládě rozumět, [...]
Croquembouche

Croquembouche

Kurz Croquembouche – umění francouzského slavnostního dortu Objevte kouzlo francouzské cukrářské klasiky a naučte se připravovat Croquembouche – elegantní věž z karamelových věnečků plněných krémem. [...]
Kurz kynuté : Od koláčků po briošky

Kurz kynuté : Od koláčků po briošky

V kurzu si ukážeme, jak připravit kynuté těsto pro různé typy výrobků. Zaměříme se na správný výběr mouky a dalších surovin, technologický postup, čas kynutí [...]
1 2
Kalendář cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
29
30
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Vánoční workshop, řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny
1 října, 2025-31 ledna, 2026    
Celý den
0 Kč
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Kouzlo viennoiserie - Croissants, pain aux chocolat, brioche- Obsazeno
Začátek :31.10.  14:00 - 19:00 Konec:       1.11.   9:00  - 14:00 Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta?Toužíte upéct dokonalé croissanty, pain au chocolat, [...]
Events on 31 října, 2025

Obchodní podmínky pro cukrářské kurzy

Rezervace je platná po složení 50% zálohy bezhotovostním převodem na účet na základě zaslaných platebních pokynů.

Storno kurzu

Platbu a dárkový poukaz lze vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od uhrazení platby objednávajícím – spotřebitelem. Dárkový poukaz nelze směnit za peníze. Případné změny ze strany spotřebitele hlaste prostřednictvím telefonního kontaktu , ne SMS. Nemůže -li se dostavit účastník na kurz, je povinen za sebe sjednat náhradu. V opačném případě platba propadá v plné výši.

Využití dárkového poukazu a storno podmínky

Dárkový poukaz lze vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od uhrazení platby objednávajícím – spotřebitelem. Dárkový poukaz nelze směnit za peníze. Vybraný termín je třeba rezervovat předem. Případné změny ze strany spotřebitele hlaste prostřednictvím telefonního kontaktu , ne SMS. Nemůže -li se dostavit účastník na rezervovaný kurz, je povinen za sebe sjednat náhradu. V opačném případě platba propadá v plné výši.

Zrušení kurzu

Vyhrazujeme si právo zrušit termín kurzu v těchto případech:
  1. lektor není schopen z důvodu nemoci, či jíné závažné komplikace kurz uskutečnit.
  2. kurz není obsazen min. 3 účastníky.
V obou případech, nevybere – li si účastník kurz v náhradním termínu, je platba vrácena v plné výši.
Přejít nahoru