31 října, 2025-1 listopadu, 2025
14:00-19:00
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
Začátek :31.10. 14:00 – 19:00
Konec: 1.11. 9:00 – 14:00
Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta?
Toužíte upéct dokonalé croissanty, pain au chocolat, pain au suisse, křehké kremrole nebo millefeuille přímo doma?
Připojte se k našemu praktickému kurzu a osvojte si techniky, díky nimž budete péct jako profesionálové!
Co vás čeká:
-
Naučíte se připravit listové i plundrové těsto úplně od základu
-
Osvojíte si laminování těsta s máslem pro ikonickou vrstvenou strukturu
-
Zvládnete techniky tvarování a kynutí croissantů, briošek, pain au chocolat i pain au suisse
-
Naučíte se připravit výrobky z listového těsta – kremrole, millefeuille a další
- Připravíme si sladké i slané náplně
Každý účastník si odnese vlastnoručně upečené croissanty, pain au chocolat, pain au suisse, briošky, kremrole, millefeuille i další pečivo z listového těsta – a hlavně dovednosti, které vám už zůstanou.
Přihlaste se, pokud zde již máte účet.