Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Datum / čas
31 října, 2025-1 listopadu, 2025
14:00-19:00

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 7,000 Kč
Volných míst: 5

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Začátek :31.10.  14:00 – 19:00

Konec:       1.11.   9:00  – 14:00

Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta?
Toužíte upéct dokonalé croissanty, pain au chocolat, pain au suisse, křehké kremrole nebo millefeuille přímo doma?
Připojte se k našemu praktickému kurzu a osvojte si techniky, díky nimž budete péct jako profesionálové!

Co vás čeká:

  • Naučíte se připravit listové i plundrové těsto úplně od základu

  • Osvojíte si laminování těsta s máslem pro ikonickou vrstvenou strukturu

  • Zvládnete techniky tvarování a kynutí croissantů, briošek, pain au chocolat i pain au suisse

  • Naučíte se připravit výrobky z listového těsta – kremrole, millefeuille a další

  • Připravíme si sladké i slané náplně

Každý účastník si odnese vlastnoručně upečené croissanty, pain au chocolat, pain au suisse, briošky, kremrole, millefeuille i další pečivo z listového těsta – a hlavně dovednosti, které vám už zůstanou.

Vstupenky

7,000 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
7,000 Kč
Celková cena
7,000 Kč
Přejít nahoru