Datum / čas
24 dubna, 2026
14:00-20:00
24 dubna, 2026
14:00-20:00
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
Cena: 4,600 Kč
Volných míst: 4
nahrávám mapu....
Kurz Croquembouche – umění francouzského slavnostního dortu
Objevte kouzlo francouzské cukrářské klasiky a naučte se připravovat Croquembouche – elegantní věž z karamelových věnečků plněných krémem. Perfektní jako svatební dort, slavnostní dezert nebo originální dárek.
Co se naučíte:
Připravit profiteroly z odpalovaného těsta
Přípravu náplní
Techniku a stavbu věže profiterolek
Estetické zdobení a finální prezentaci
Tipy a triky pro bezpečné manipulování s karamelem
Pro koho je kurz vhodný:
Pro začátečníky i pokročilé cukráře
Pro všechny, kdo chtějí zvládnout francouzskou klasiku doma i profesionálně
Máte u nás již účet? Přihlaste se
Přihlaste se, pokud zde již máte účet.