Datum / čas
27 února, 2026
14:00-19:30
27 února, 2026
14:00-19:30
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
Cena: 3,200 Kč
Volných míst: 6
nahrávám mapu....
Co vás čeká:
Naučíte se připravit plundrové těsto úplně od základu
Osvojíte si laminování těsta s máslem pro ikonickou vrstvenou strukturu
Zvládnete techniky tvarování a kynutí croissantů, briošek, pain au chocolat
- Připravíme si sladké i slané náplně
Každý účastník si odnese vlastnoručně upečené croissanty, pain au chocolat, pain au suisse, briošky a hlavně dovednosti, které vám už zůstanou.
Informace o kurzu:
Cena kurzu: 3 500 Kč
Počet osob: max. 5 účastníků – individuální přístup zaručen
Co je v ceně zahrnuto: veškeré suroviny, pomůcky i malé občerstvení
Do you already have an account with us? Sign In
Přihlaste se, pokud zde již máte účet.