Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Kurz kynuté : Od koláčků po briošky

Datum / čas
27 února, 2026
14:00-19:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 3,200 Kč
Volných míst: 6

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



V kurzu si ukážeme, jak připravit kynuté těsto pro různé typy výrobků. Zaměříme se na správný výběr mouky a dalších surovin, technologický postup, čas kynutí i zrání těsta.

Náplň kurzu:

  • 🍰 Sezónní koláče (kynuté i nekynuté)

  • 🥧 Tradiční buchty

  • 🍩 Nadýchané koblihy

  • 🥐 Jemné briošky

  • Vdolky

👉 Všechny hotové výrobky si samozřejmě odnesete domů.

Informace o kurzu:

  • Cena kurzu: 3 200 Kč

  • Počet osob: max. 5 účastníků – individuální přístup zaručen

  • Co je v ceně zahrnuto: veškeré suroviny, pomůcky i malé občerstvení

Vstupenky

3,200 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
3,200 Kč
Celková cena
3,200 Kč
Přejít nahoru