27 února, 2026
14:00-19:30
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
V kurzu si ukážeme, jak připravit kynuté těsto pro různé typy výrobků. Zaměříme se na správný výběr mouky a dalších surovin, technologický postup, čas kynutí i zrání těsta.
Náplň kurzu:
-
🍰 Sezónní koláče (kynuté i nekynuté)
-
🥧 Tradiční buchty
-
🍩 Nadýchané koblihy
-
🥐 Jemné briošky
- Vdolky
👉 Všechny hotové výrobky si samozřejmě odnesete domů.
Informace o kurzu:
-
Cena kurzu: 3 200 Kč
-
Počet osob: max. 5 účastníků – individuální přístup zaručen
-
Co je v ceně zahrnuto: veškeré suroviny, pomůcky i malé občerstvení
Přihlaste se, pokud zde již máte účet.