Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Začínáme s cukrařinou

Datum / čas
9 ledna, 2026-10 ledna, 2026
00:00

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 7,500 Kč
Volných míst: 5

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Kurz pro všechny, kdo chtějí proniknout do světa cukrařiny od základů.

V tomto dvoudenním kurzu se naučíte připravit nejdůležitější cukrářské komponenty, kombinovat je a proměnit v hotové dezerty. Získáte znalosti o surovinách, technologických postupech a základy ruční práce, které patří mezi nezbytné dovednosti každého cukráře.

Náplň kurzu:

  • 🧁 Výroba těst a šlehaných hmot

    • šlehané hmoty: genoise, cukrářské piškoty

    • bezé hmoty: dacquoise, makronky

    • máslové listové těsto, odpalované těsto, cukrové těsto

  • 🍮 Základní krémy a pěny

    • krém anglický, cukrářský, bavorský, francouzský

    • ovocné a čokoládové pěny

    • čokoládový krém ganache

  • 🍫 Úvod do čokolády

    • agronomie, zpracování kakaových bobů

    • degustace, temperace, formování, příprava náplní

  • 🎨 Základní dekorace

  • 🧼 Hygiena zpracování

Co vás čeká:

✔️ Naučíte se jednotlivá těsta a krémy od základu
✔️ Osvojíte si technologické postupy a správný výběr surovin
✔️ Zaměříme se na ruční práci – správné použití pomůcek a trezírovacího sáčku
✔️ Vše zkompletujeme do finálních dezertů, které si odnesete domů

Vstupenky

7,500 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
7,500 Kč
Celková cena
7,500 Kč
Přejít nahoru