Warning: Undefined array key "options" in /www/doc/www.cukrarske-kurzy.cz/www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
TERMÍNY KURZŮ - Cukrářské kurzy - Slavnostní dorty, makronky a dezerty
Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Kurz - Dezerty, minidezerty - klasická cukrařina v moderním pojetí

Kurz - Dezerty, minidezerty - klasická cukrařina v moderním pojetí

Začátek kurzu pá: 31.10. 13:30-19:30   so:1.10. 9:00 - 14:00 Objevte kouzlo minidezertů – malých, ale precizně propracovaných sladkostí, které potěší oko i chuťové buňky. [...]
Svatební dort

Svatební dort

Začátek: pá: 6.2. 2026 - 14:00 - 19:00, so: 9:00 - 14:00   Chcete se naučit vytvářet nádherné svatební dorty, které okouzlí nejen vzhledem, ale [...]
Croquembouche

Croquembouche

Kurz Croquembouche – umění francouzského slavnostního dortu Objevte kouzlo francouzské cukrářské klasiky a naučte se připravovat Croquembouche – elegantní věž z karamelových věnečků plněných krémem. [...]
Kurz kynuté : Od koláčků po briošky

Kurz kynuté : Od koláčků po briošky

V kurzu si ukážeme, jak připravit kynuté těsto pro různé typy výrobků. Zaměříme se na správný výběr mouky a dalších surovin, technologický postup, čas kynutí [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Minidezerty - OBSAZENO
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
Slavnostní dort - OBSAZENO
15 března, 2025    
09:00-14:30
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO
Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
Events on 9 března, 2025
Minidezerty - OBSAZENO
9 Bře 25
Psáry
Events on 15 března, 2025
Slavnostní dort - OBSAZENO
15 Bře 25
Psáry
Events on 22 března, 2025
Events on 28 března, 2025

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru