Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Tajemství croissants

Tajemství croissants

Co vás čeká: Naučíte se připravit plundrové těsto úplně od základu Osvojíte si laminování těsta s máslem pro ikonickou vrstvenou strukturu Zvládnete techniky tvarování a [...]
Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO

Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO

Začátek kurzu : pá:14:00 – 19:00, so 9:00 – 15:30 Kurz pro všechny, kdo chtějí proniknout do světa cukrařiny od základů. V tomto dvoudenním kurzu [...]
Pečeme přirozeně bez lepku

Pečeme přirozeně bez lepku

Začátek kurzu: pá 14:00 - 19:30, so 9:00 - 15:00 Objevte sílu přirozeně bezlepkových surovin Zapomeňte na klasické náhražky mouky a kompromisy v chuti! Přijďte [...]
Croquembouche

Croquembouche

Kurz Croquembouche – umění francouzského slavnostního dortu Objevte kouzlo francouzské cukrářské klasiky a naučte se připravovat Croquembouche – elegantní věž z karamelových věnečků plněných krémem. [...]
Začínáme s cukrařinou

Začínáme s cukrařinou

7 května, 2026-8 května, 2026    
14:00-19:00
7,600 Kč
Začátek kurzu : čt: 14:00- 19:00, pá:9:00 – 16:00 Kurz pro všechny, kdo chtějí proniknout do světa cukrařiny od základů. V tomto dvoudenním kurzu se [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Minidezerty - OBSAZENO
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
Slavnostní dort - OBSAZENO
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO
Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
Events on 9 března, 2025
Minidezerty - OBSAZENO
9 Bře 25
Psáry
Events on 15 března, 2025
Slavnostní dort - OBSAZENO
15 Bře 25
Psáry
Events on 22 března, 2025
Events on 28 března, 2025

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru