Warning: Undefined array key "options" in /www/doc/www.cukrarske-kurzy.cz/www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
TERMÍNY KURZŮ - Cukrářské kurzy - Slavnostní dorty, makronky a dezerty
Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

14 února, 2025-31 prosince, 2025    
Celý den
0 Kč
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Pečeme přirozeně bez lepku

Pečeme přirozeně bez lepku

Objevte sílu přirozeně bezlepkových surovin Zapomeňte na klasické náhražky mouky a kompromisy v chuti! Přijďte se naučit péct z přirozeně bezlepkových plodin, které nejen skvěle [...]
Kouzlo viennoiserie - Croissants, pain aux chocolat, brioche- Obsazeno

Kouzlo viennoiserie - Croissants, pain aux chocolat, brioche- Obsazeno

Začátek :31.10.  14:00 - 19:00 Konec:       1.11.   9:00  - 14:00 Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta?Toužíte upéct dokonalé croissanty, pain au chocolat, [...]
Kurz - vánoční pečení přirozeně bez lepku

Kurz - vánoční pečení přirozeně bez lepku

Užijte si advent v té nejvoňavější podobě! Přijďte s námi napéci tradiční vánoční cukroví v bezlepkové variantě a odneste si domů krabičku plnou vlastnoručně připravených [...]
Začínáme s cukrařinou

Začínáme s cukrařinou

Kurz pro všechny, kdo chtějí proniknout do světa cukrařiny od základů. V tomto dvoudenním kurzu se naučíte připravit nejdůležitější cukrářské komponenty, kombinovat je a proměnit [...]
Kurz práce s čokoládou

Kurz práce s čokoládou

Zveme vás na jedinečný kurz, který vás provede celým světem čokolády – od pěstování kakaovníků až po vlastní výrobu čokoládových bonbónů. Naučíte se čokoládě rozumět, [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Minidezerty - OBSAZENO
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
Slavnostní dort - OBSAZENO
15 března, 2025    
09:00-14:30
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO
Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
Events on 9 března, 2025
Minidezerty - OBSAZENO
9 Bře 25
Psáry
Events on 15 března, 2025
Slavnostní dort - OBSAZENO
15 Bře 25
Psáry
Events on 22 března, 2025
Events on 28 března, 2025

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru