Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

14 února, 2025-31 prosince, 2025    
Celý den
0 Kč
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Modelování z karamelu - práce s isomaltem - OBSAZENO

Modelování z karamelu - práce s isomaltem - OBSAZENO

Vstupte do světa isomaltu – fascinujícího materiálu, který vám otevře nové možnosti v dekoracích i umělecké cukrařině. Naučíte se techniky, které promění tento průhledný cukrářský [...]
Kurz - Minidezerty

Kurz - Minidezerty

Začátek kurzu pá: 12.9. 13:30-19:30   so:13.9. 9:00 - 15:00 Objevte kouzlo minidezertů – malých, ale precizně propracovaných sladkostí, které potěší oko i chuťové buňky. [...]
Pečeme přirozeně bez lepku

Pečeme přirozeně bez lepku

Objevte sílu přirozeně bezlepkových surovin Zapomeňte na klasické náhražky mouky a kompromisy v chuti! Přijďte se naučit péct z přirozeně bezlepkových plodin, které nejen skvěle [...]
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Pečeme bez lepku - Obsazeno
Pečení bez lepku dokáže velmi potrápit. Navíc , vždy je nutné myslet na kvalitní složení výrobků a hlídat sacharidy. Často se totiž potkává kombinace celiakie [...]
Slavnostní dort - OBSAZENO
Cukrářský kuru slavnostní dort. Klasické cukrářské techniky v moderním pojetí
2denní kurz dezertů - klasická cukrařina v moderním pojetí - Obsazeno
2denní cukrářský kurz dezertů na téma - Klasická cukrařina v moderním pojetí". Klasické cukrářské techniky , zpracování základních surovin.
Events on 3 května, 2023
Pečeme bez lepku - Obsazeno
3 Kvě 23
Psáry
Events on 12 května, 2023
Slavnostní dort - OBSAZENO
12 Kvě 23
Psáry

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru