warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 04/03/2023
10:00 - 15:30

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


Co si v kurzu připravíme?

Mont Blanc – kaštanový dort, s krémem chantilly a bezé
Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise
Savarin – kynutý dort s pomerančovým sirupem, vanilkou a rumem, créme patisserie
Tarte aux fruit
Jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé

Cena kurzu: 3700,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.

Maximální počet účastníků – 5 osob

Přihlášky zasílejte na kurzy@cukrarske-studio.cz. Nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.

Respektujte prosím storno podmínky kurzu!

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram